De Dorpsfeesten 2024 vinden plaats op 20 en 21 juli

 

Beste Naerse mensen.

 

Zangvereniging Maas- en Neergalm heeft na goed overleg een niet gemakkelijke beslissing moeten nemen. 38 Jaar heeft “De Zank” zich ingezet om niet alleen mensen uit Neer maar ook uit vele omliggende dorpen en vakantiegangers laten genieten van de Dorpsfeesten die altijd zeer druk bezocht werden. Door de leeftijd van onze leden en de gebreken die er links en rechts bij komen wordt het steeds moeilijker om bepaalde werkzaamheden nog uit te voeren en om maar half werk te leveren is altijd tegen ons principe geweest.

 

Café Sjaen, Ies & Spies en café Maneslust hebben ons afgelopen zomer (2022) benaderd om eens om tafel te gaan zitten en te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen en de Dorpsfeesten samen weer een nieuwe impuls als vanouds kunnen geven. We hebben enkele malen overleg gepleegd en we zaten gauw genoeg op één lijn hoe we dit moesten aanpakken en vooral hoe ’t werk verdeeld moest worden. Ook waren we het gauw eens dat de bloemen boven op het kerkplein zeker niet mochten ontbreken en weer geplaatst en verzorgd gaan worden.

 

Zangvereniging Maas- en Neergalm bedankt tot nu toe iedereen voor de fijne tijd in die 38 jaar die we samen hebben gehad en hopen, nu we gaan samen werken met café Sjaen, Ies & Spies en café Maneslust, dat we met hen weer verder kunnen gaan en weer zo’n fijne tijd tegemoet gaan als we altijd gehad hebben.

 

We hopen dat we U hier voorlopig genoeg informatie mee hebben gegeven en u allen weer mogen begroeten op onze Dorpsfeesten 2024.

 

 

Zangvereniging Maas- en Neergalm

                                   Café Sjaen en Café Maneslust