Dorpsfeesten 2019: 27 en 28 juli.

 

 

Zaterdagavond 27 juli:

- 20.00 uur Opening door de band BARD.

Ze noemen zich BARD, omdat er iets troubadourachtigs in de band zit. Het genre is rootsrock. In de breedste zin van het woord. Hun roots liggen in her en der verspreid in de provincie. Ze zingen daarom dan ook in het Limburgs. De eigen liedjes worden aangevuld met wat covertjes van onder andere Talking Heads, Ben Harper, Ry Cooder en Kitty, Daisy & Lewis. Met eigen interpretaties van de teksten. Dus Psycho Killer wordt ‘Geistesgekske’ en ‘Kuskes pikke’ in plaats van Steal My Kisses. BARD is nog zo nieuw dat je enkel op het dark web wat schimmig beeld en geluid.

- vanaf 21.00 uur tot 01.00 uur: feestband KHICK:

Enthousiasme en plezier, dat spat van het podium af bij elk optreden van Khick! Met een repertoire dat voor ieder wat wils biedt, van Nirvana tot K3 en van Bruno Mars tot Helene Fisher. Khick is veelzijdig en flexibel, waardoor ze voor elk evenement te boeken zijn. Of het nu gaat om een kermis, tentfeest, bedrijfsfeest of bruiloft, elk optreden wordt een feestje!

 

Zondag 28 juli:

- vanaf 11:00 uur grote markt in het centrum van Neer

- 12:00 tot 16:00 uur: gezellige muziek van Paaf Aaf op het benedenplein

- 15:30 tot 19:00 uur: de Flamingo's:

De Flamingo's spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, twee-of driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund.
Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. 
De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingo's Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. 

- 18:30 tot 0:00 uur: DJ Basje Basman en DJ Willie

 

 

 

Voor meer informatie over de JAARMARKT kunt u bellen of mailen naar:
Wim Smeets

Postbus 6509

6065 ZG Montfort.
GSM: 06-14910803
E-mail: info@smeetsbuitenmarkten.nl
internet: www.smeetsbuitenmarkten.nl

Download hier uw formulier voor de Kindermarkt.